موس نوری( optical mice ) که توسط Agilent Technologies اختراع شده بود و در اواخر سال 1999 به دنیا معرفی شد، در واقع از یک دوربین کوچک برای گرفتن 1500 عکس در هر ثانیه استفاده می کند. این موس که تقریباً روی هر سطحی کار می کند، دارای LED ای است که نور را از آن سطح به یک سنسورCMOS منعکس می کند .
سنسور CMOS هر تصویر را برای تجزیه و تحلیل به یک پردازنده سیگنال دیجیتال (DSP) ارسال می کند. DSP که با سرعت 18 MIPS (میلیون دستورالعمل در ثانیه) کار می کند، می تواند الگوهای موجود در تصاویر را تشخیص دهد و ببیند که این الگوها چگونه از تصویر قبلی حرکت کرده اند. بر اساس تغییر الگوها در یک دنباله از تصاویر، DSP تعیین می کند که موس چقدر حرکت کرده است و مختصات مربوطه را به کامپیوتر ارسال می کند. کامپیوترcursur را بر اساس مختصات دریافتی از موس بر روی صفحه نمایش حرکت می دهد.
Ctrl + C : این میانبر محتوا را کپی می کند و فرق آن با انتقال دادن این است که محتوای مد نظر کپی می شود در واقع محتوای اولیه حذف نمی شود.
Ctrl + V : این میانبر برای قرار دادن محتوای کات یا کپی شده مورد استفاده قرار می گیرد.
Ctrl + P : این میانبر در برنامه هایی مانند مرورگرها یا word برای پرینت کردن محتوا بکار می رود.
Alt + F4 : میانبری برای بستن اکثر برنامه هایی که باز هستند.
Alt + Enter : این میانبر برای باز کردن properties یک برنامه بکار می رود .
Ctrl + Shift + Esc : برای باز کردن Task Manager بکار می رود .
WIN + Break : این شرتکات ویندوز باعث بالا آمدن مشخصات ویندوز شما می شود.
F5 : حکم رفرش کردن دارد و هر برنامه ای که درون آن قرار دارید را می توانید refresh کنید.
کارت شبکه که با عناوین کنترلر رابط شبکه , Network Adapterو LAN نیز شناخته می شود، یکی از این تجهیزات منفعل در شبکه می باشد.
برای اتصال دستگاه های مختلف به شبکه، استفاده از این سخت افزار، ضروری است. به عبارتی دیگر، کارت شبکه به عنوان واسطی بین کامپیوتر و شبکه به کار می رود.
این آداپتور را می توان به شکل کارتی درون شیارهای مادربورد کامپیوتر تعبیه قرار داد.
NIC در اکثر کامپیوترها به عنوان بخش اصلی مادر بورد وجود دارد. اما در برخی دیگر این سخت افزار ها وجود نداشته و برای افزایش و بهبود عملکرد کامپیوتر میتوان آن را به مادربورد افزود.
قرار دادن یک دستگاه با دستگاه های دیگر در یک شبکه.
اتصال دستگاه های مختلف به یک شبکه مرکزی مانند اینترنت و یا فقط به طور مستقیم به یک دستگاه.
Network Card برای همه شبکه ها مانند: شبکه بی سیم, شبکه کابلی, شبکه Ethernet , شبکه wi-fi سخت افزاری حیاتی به شمار می رود.
این سخت افزار در دو نوع اصلی: کابلی (اترنت) و بی سیم (وایرلس) وجود دارد.
این نوع از Network Adapter به صورت اینترنال نصب می شود.
به این معنی که باید آن را داخل کیس و روی اسلات PCI Express جا بزنید.
این سخت افزار برای اتصال به اینترنت و در کل برای انتقال داده تحت شبکه مورد استفاده قرار می گیرد.
یک سر کابل اترنت به کارت شبکه اترنت و سر دیگر آن به مودم یا به روتر متصل می شود. به همین دلیل، نام دیگر آن، کارت شبکه باسیم یا Wired می باشد.
این نوع تجهیزات، به دلیل استفاده از فقط یک پورت RJ-45 و یک کابل اترنت که به انتهای آن متصل است؛ نسبت به نوع بی سیم یا وایرلس، تخت تر و کمحجم تر می باشند.
این نوع از Network Adapter، با اتصال به یک یا چند آنتن، سیگنال وایرلس را از روتر دریافت کرده و آن را به اتصال اینترنتی قابل استفاده در کامپیوتر تبدیل می کند.
این نوع سخت افزار، به دلیل قابلیت بی سیم بودن خود، برای اتصال کامپیوتر به شبکه به تنظیمات بیشتری بر روی کامپیوتر نیاز دارد.
اتصال به شبکه وایرلس به پسورد وای فای نیاز دارد.
IDE چیست و IDE های معروف زبان پایتون کدامند ؟
محیط توسعه همگن (IDE) یک نرم افزار برای ساخت برنامه های کاربردی است که ابزارهای برنامه نویسی رایج را در یک رابط کاربری گرافیکی واحد ترکیب می کند. یک IDE معمولاً شامل موارد زیر است:
ویرایشگر کد منبع: یک ویرایشگر متنی که میتواند به نوشتن کد نرمافزار با ویژگیهایی مانند برجستهسازی سینتکس با نشانههای بصری، ارائه تکمیل خودکار زبان خاص و بررسی اشکالات در هنگام نوشتن کد, کمک کند.
اتوماسیون ساخت لوکال : ابزارهایی که کارهای ساده و قابل تکرار را به عنوان بخشی از ایجاد ساخت یک نرم افزار به صورت خودکار انجام می دهند ، مانند کامپایل کد منبع کامپیوتر در کد باینری، بسته بندی کد باینری، و اجرای آزمایش های خودکار.
اشکال زدایی : برنامه ای برای آزمایش برنامه های دیگر که می تواند به صورت گرافیکی مکان یک باگ را در کد اصلی نمایش دهد.
یک IDE به برنامه نویسان اجازه میدهد تا برنامهنویسی برنامههای جدید را به سرعت شروع کنند، زیرا نیازی به پیکربندی دستی و ادغام چندین ابزار به عنوان بخشی از فرآیند راهاندازی ندارند. همچنین نیازی نیست که برنامه نویسان ساعتها را صرف یادگیری نحوه استفاده از ابزارهای مختلف کنند، زمانی که همه ابزارها در یک میز کار نمایش داده میشوند. این می تواند به ویژه برای استخدام برنامه نویسان جدید که می توانند برای سرعت بخشیدن به ابزارها و گردش کار استاندارد یک تیم به یک IDE تکیه کنند، مفید باشد. در واقع، بیشتر ویژگی های IDE ها برای صرفه جویی در زمان هستند، مانند تکمیل کد هوشمند و تولید خودکار کد، که نیاز به تایپ متوالی کاراکترهای کامل را از بین می برد.
سایر ویژگی های مشترک IDE برای کمک به برنامه نویسان در سازماندهی گردش کار و حل مشکلات است. IDE ها کد را همانطور که نوشته شده است تجزیه می کنند، بنابراین اشکالات ناشی از خطای انسانی شناسایی می شوند. برجسته کردن سینتکس نیز در اکثر IDE ها رایج است که از نشانه های بصری برای تشخیص گرامر در ویرایشگر متن استفاده می کند.
توسعه برنامهها بدون IDE یا هر برنامه نویسی که که اساساً با ادغام دستی ابزارهای مختلف با یک ویرایشگر متن سبک ، IDE خود را بسازد، امکانپذیر است. برای برخی از برنامه نویسان مزیت این رویکرد، سفارشی سازی و کنترل فوق العاده آن است. با این حال، در زمینه سازمانی، زمان صرفهجویی شده، استانداردسازی محیط و ویژگیهای اتوماسیون IDEهای مدرن معمولاً بهتر از سایر حالات است.
انواع IDE های معروف پایتون :
Pyscripter
Pycharm
Spyder
Pydev
Idle
Wing
منبع : https://www.redhat.com/en/topics/middleware/what-is-ide